Η εταιρεία σας ή το Ίδρυμά σας μπορεί να γράψει την δική του ιστορία.

Η Λ Hero είναι μια οργάνωση που αλληλοεπιδρά, προβάλει, ανταλλάσσει γνώσεις και εμπειρίες, αναγνωρίζει επιτεύγματα, και προάγει τον πόλιτισμο και τον αθλητισμό. Η εταιρεία ή το Ίδρυμά σας μπορεί να κάνει τη διαφορά να φέρει πνοή και αισιοδοξία στο μέλλον των νεων γενιών.

Η Εταιρία ή το ίδρυμα σας έχει πολλούς τρόπους να στηρίξει τη δράση μας και τους ήρωες της καθημερινότητας που μας χρειάζονται. Στο πλαίσιο των εταιρικών συνεργασιών μας δομούμε εναλλακτικούς τρόπους υποστήριξης και παρέχουμε ανταποδοτικά οφέλη ανάλογα με τη μορφή της συνεργασίας. Μπορείτε να επιλέξετε να στηρίξετε κάποια συγκεκριμένη δράση μας ή το σύνολό του έργου μας ή να χρηματοδοτήσετε κάποια από τις ενέργειες ευαισθητοποίησης . (π.χ. διοργάνωση, παρουσίαση, προβολή).

Επιδιώκουμε συνεργασίες με επιχειρήσεις και ιδρύματα που στηρίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, την διαφάνεια και την δέσμευση μας στην ανάδειξη του καλού. Προσαρμόζουμε τις ανάγκες σας και βασιζόμαστε στην ταυτότητα της εταιρίας σας. Όποιον τρόπο και να επιλέξετε, βοηθάτε Ταλαντούχα παιδιά, Ευφυής νέους και Έλληνες Αθλητές που μας έχουν ανάγκη στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο.

Συνεργαστείτε μαζί μας. Με τη δική σας συνεισφορά μπορούμε να κρατήσουμε υψηλό το επίπεδο και να επιβραβεύσουμε αυτούς που πρέπει να ξεχωρίσουν. Επικοινωνήστε μαζί μας και κάντε το πρώτο βήμα σε μια επένδυση που αξίζει.

Follow Us Social networks

Κάνε Δωρεά

Μας έκαναν μια κοινωνία ¨του υπάρχουν και χειρότερα¨για να ξεχνάμε με επιτυχία ¨του υπάρχουν και καλυτερα¨.

Subscribe To Our Newsletter