Ο  Τακης Κωνσταντάρας παεί στην Γερμανία στο Drift KING OF EUROPE - Federal Tyres και προσφέρει μια αποκλειστική δήλωση πριν τον αγώνα για τον κόσμο του Motor Festival και της ΕΛ Hero.

kt2 2

Ειμαστε στην ευχάριστη θέση μετά την επιτυχία της Λαρισας το 12th Motor Festival να έχουμε δημιουργησει μια ομάδα 10 οδηγών (3 οδηγοι απο μηχανές Dragster , 1 Ραλυ και 6 οδηγούς Drift) που πρωταγωνιστούν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο κάθε ενας οδηγός ξεχώριζει στο άθλημα του και ως στίγμης στην κυριολέξια ακολουθούν με μεγάλη επιτυχία το πρωτάθλημα τους με πολύ εντυπώσιακα αποτελέσματα υπο την στήριξη του Motor Festival και της ΕΛ Hero. Ενας απο αυτους τους οδηγούς είναι ο Τακής Κωνσταντάρας ένας οδηγος που ξεχώριζει οχι μονο στον αγωνιστίκο χώρο αλλα και εκτός με το αστείρευτο χιουμορ του και το επίπεδο τους ως αθλητής και ανθρωπός.

Μιχαήλ Κοντιζάς: Τακη ενα θέλω μονο να σε ρωτήσω πριν το πολύ σημαντικό αγώνα σου στην Γερμανία... Ποιος είναι ο στόχος σου από αυτή την δοκιμασία;


Τακης Κωνσταντάρας: "Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από τη νίκη" λένε πολλοί και κάποτε θα συμφωνούσα μαζί τους. Μετά από πολλούς αγώνες κατάλαβα ότι αξίζει η συμμετοχή και ακόμα περισσότερο οι αξιόλογοι συνεργάτες και υποστηρικτές που έχεις στο πλευρό σου.
Μετά από 5.200 χλμ (πήγαινε έλα) η συμμετοχή μου στο King of Europe είναι ένας σημαντικός αθλητικός στόχος που θα ανοίξει προοπτικές για ένα βήμα πιο πέρα.
Χαιρομαι που είσαι στο πλάι μου και το Motor Festival που για μία ακόμα φορά υποστηρίζει την προσπάθεια μου μαζί με την τρέλα μου! Μιχάλη σ ευχαριστώ από καρδιάς. Καλή αντάμωση στην Κορινθο!

drift konstantaras AE86

Συμμετοχή λοιπόν το μηνυμα του Τάκη Κωνστανταρα. Αν θες να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο, να υπάρξει εξέλιξη, δεν γίνεται απο την καρέκλα πρέπει να συμμετέχεις να αγωνιστείς, να προσπαθήσεις ανεξαρτήτου αποτελεσματος. Ειμαστέ διπλα στη τρέλα σου...

Follow Us Social networks

Κάνε Δωρεά

Μας έκαναν μια κοινωνία ¨του υπάρχουν και χειρότερα¨για να ξεχνάμε με επιτυχία ¨του υπάρχουν και καλυτερα¨.

Subscribe To Our Newsletter